De Manteling is een smalle strook natuurgebied dat zich uitstrekt tussen Domburg en Breezand.  De Manteling is ruim 7km2 groot. Het breedste stuk bos ligt tussen Oostkapelle en Breezand (met het Oranjebosch). Wandelend over de duinen heb je een prachtig uitzicht over de zee.

wandelen over de duinen van domburg:foto van www.infodomburg.nl

Domburg is een badplaats die direct aan de kust ligt. Oostkapelle is een dorp dat 4km verderop ligt op ruim 1km van het strand Na de wandeling over de duinen kan men weer terug keren naar Domburg met de bus of over het strand terug wandelen. Op het strand liggen diverse strandpaviljoens waar uitgerust kan worden. Veel toeristen verblijven op Walcheren in een van de campings, vakantieparken of vakantiehuisjes rondom Domburg en Oostkapelle.

domburg zeeland strand
het strand van Domburg

Aan de rand van de Manteling ligt kasteel Westhove waarin een hostel is gevestigd. Ook gezinnen met kleine kinderen zijn  welkom. Bij mensen op fietsvakantie is het kasteel een populaire verblijfplaats. Naast het kasteel ligt natuurmuseum Terra Maris. Vanaf het kasteel loop je door de Manteling in een kleine 10 minuten naar het mooie strand.